Doi bebeluși, unul de opt luni și altul de un an și șase luni, abandonați de mamă, în frig, în apropierea Spitalului Județean Teleorman, au fost luați, marți, în grija statului. Cei mici au fost găsiți de un trecător, care a sunat la 112.

Femeia de 24 de ani este din Iași și se mutase cu copiii în Teleorman, unde a avut, în ultimul timp, două relații. După despărțirea de cel de-al doilea bărbat, femeia a decis să își abandoneze bebelușii în frig, în apropierea Spitalului Județean Teleorman.

Cei doi copii, unul în vârstă de opt luni și celălalt de 1 an și șase luni, au stat mai mult timp în frig, însă faptul că cel mare a reușit să se ridice și să iasă în stradă printre mașini a determinat un trecător să sune la numărul unic de urgență 112. Astfel, poliția a dus copiii la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au stat mai mult timp în frig.

Nimeni nu a știut, timp de două zile, cine e mama copiilor, iar luni seara, în urma mai multor apeluri pe rețeaua de socializare Facebook, unii cunoscuți ai femeii au început să dea detalii despre ea.

Detaliile despre femeia care și-a abandonat bebelușii au fost furnizate poliției de cel mai recent concubin al ei.

Directorul Spitalului județean Teleorman, Alexandru Dobre, a declarat, marți, pentru corespondentul MEDIAFAX, că cei mici au fost luați în custodie de Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

“Copiii au fost luați de Protectia Copilului. Au stat în spital de sâmbătă noaptea, de când au fost aduși de poliție, și au primit-o îngrijirile de care aveau nevoie. Acum sunt într-o stare bună”, a spus Dobre.

Pe numele femeii care li-a abandonat copiii va fi deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Aceasta s-ar fi prezentat la Poliția județului Teleorman, pentru a lămuri situația.

Contactați de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului nu au dorit să comenteze cum vor proceda în acest caz.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/halucinant-o-femeie-a-abandonat-doi-bebelusi-in-frig-pe-strada-cine-este-mama-acestora-52383.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/halucinant-o-femeie-a-abandonat-doi-bebelusi-in-frig-pe-strada-cine-este-mama-acestora-52383-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv