Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este jignită de ieșirile publice ale președintelui Klaus Iohannis la adresa sa, spunând că acestea nu ar trebui să existe la adresa niciunei femei. Întrebată ce a jignit-o, Dăncilă a spus că expresiile “femeia aceasta” și “nu știe funcționarea statului”.

“Pornind de la aceste nominalizări, a venit cu acele acuzații și jigniri care nu trebuie făcute de nimeni. Nu numai împotriva unei femei premier, ci a oricărei femei. Această atitudine nu trebuie să o aibă președintele. Aceste lucruri nu fac decât să adâncească falia dintre președinte și premier și e ceea ce ne trebuie cel mai puțin în perioada când miniștrii au început să preia conducerea Consiliul UE”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată de reproșul președintelui Klaus Iohannis că nu l-a consultat, Viorica Dăncilă a spus că timpul este unul scurt până la preluarea președinției Consiliului UE.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/dancila-se-declara-jignita-de-iesirile-publice-ale-presedintelui-52368.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/dancila-se-declara-jignita-de-iesirile-publice-ale-presedintelui-52368-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv