Cristiano Ronaldo (33 de ani) a rămas cu o mare dezamăgire după ce Luka Modric (33 de ani) l-a învins în cursa pentru Balonul de Aur din 2018: “Cred că meritam să-l câștig”, spune superstarul portughez al lui Juventus Torino.

La o săptămână de la gala care i-a adus fostului coleg de la Real Madrid prima mare distincție personală a carierei, Ronaldo a rupt tăcerea într-un interviu acordat italienilor de la Gazzetta dello Sport. Spune că, din punctul său de vedere, ar fi meritat al șaselea trofeu al Balonului de Aur, invocă cifrele care sunt de partea sa, îl felicită pe Modric, dar admite că dezamăgit: “Cred că meritam Balonul de Aur. Am făcut totul pe teren, iar cifrele nu mint. Dar nu este finalul lumii, respect decizia și îl felicit pe Luka Modric! Dezamăgire? Da, dar viața merge înainte și voi munci din greu pentru a-l câștiga anul viitor”, a declarat portughezul, pentru Gazzetta dello Sport.

De cinci ori câștigător al celui mai important premiu individual din lumea fotbalului, Ronaldo a fost învins cu aproape 300 de voturi de Luka Modric, podiumul fiind completat de francezul Antoine Griezmann.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cristiano-ronaldo-cred-ca-meritam-balonul-de-aur-52359.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cristiano-ronaldo-cred-ca-meritam-balonul-de-aur-52359-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv