O persoană a murit și alte trei au fost rănite grav, luni dimineața, după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și a lovit un copac de pe marginea drumului, în comuna Nicolae Bălcescu, județul Bacău.

Potrivit ISU Bacău, în urma accidentului din comuna Nicolae Bălcescu, o persoană a murit și trei au fost rănite, fiind transportate la spital.

„Din cele patru victim, o persoană este decedată, iar trei victime sunt conștiente, prezentau fracturi de membre, fractură de bazin și traumatism cranio-cerebral. Cele trei victime au fost preluate în vederea transportului la UPU Bacău”, au spus reprezentanții ISU Bacău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul, prima ipoteză fiind că șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un copac de pe marginea drumului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-un-tanar-a-murit-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-copac-trei-persoane-ranite-grav-52362.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-un-tanar-a-murit-dupa-ce-a-intrat-cu-masina-intr-un-copac-trei-persoane-ranite-grav-52362-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv