Doi bărbați au murit și trei au fost răniți grav, luni dimineața, în urma impactului dintre un TIR și o mașină, la ieșirea din Curtea de Argeș spre Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că în urma impactului dintre autotren și o mașină, la ieșirea din Curtea de Argeș, trei persoane din cele cinci aflate în autoturism au rămas încarcerate.

După intervenția echipajului de la descarcerare, două victime au fost scoase inconștiente.

Paramedicii au început manevrele de resuscitare, însă acestea nu au avut rezultat, cei doi bărbați fiind declarat decedați.

Alți trei bărbați au fost duși cu ambulanțe SMURD și SAJ la Spitalul din Curtea de Argeș, apoi au fost transferați la Spitalul de Urgență Pitești.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-grav-in-aceasta-dimineata-doi-morti-si-trei-raniti-grav-dupa-impactul-dintre-o-masina-si-un-tir-52358.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-grav-in-aceasta-dimineata-doi-morti-si-trei-raniti-grav-dupa-impactul-dintre-o-masina-si-un-tir-52358-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv