Un pompier care intervenea la un accident produs sâmbătă seara în localitatea Mărăcineni, județul Argeș, a fost prins între ambulanța care se pregătea să plece cu un pacient rănit și o mașină care a lovit autospeciala.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat, sâmbătă seara, că pompierul prins între ambulanță și mașină este în stare stabilă și acuză dureri la nivelul spatelui.

„În urma accidentului din Mărăcineni au rezultat 3 victime: două femei cu atac de panică, ce au refuzat transportul la spital și un bărbat ce urma a fi transportat la spital. În momentul în care ambulanța SMURD se pregătea să plece către spital, un alt autoturism a intrat în ambulanță, iar unul dintre pompierii care asigurau măsuri psi la una dintre mașinile implicate În primul accident a fost prins între mașină și ambulanță. I se acordă îngrijiri medicale. Acuză dureri la nivelul spatelui”, a spus Epure.

Potrivit acesteia, pompierul va fi transportat la spital pentru mai multe investigații medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și face cercetări pentru a stabili cum s-au produs cele două accidente.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/incident-un-pompier-care-intervenea-la-un-accident-lovit-de-o-masina-52344.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/incident-un-pompier-care-intervenea-la-un-accident-lovit-de-o-masina-52344-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv