Bărbatul de 31 de ani care a murit, sâmbătă seara, în urma impactului dintre două mașini pe DN 67B Pitești – Vedea, pe raza localității Poiana Lacului, județul Argeș, era membru Pro România. Prim-vicepreședintele Pro România, Daniel Constantin, a transmis condoleanțe familiei.

Prim-vicepreședintele Pro România, Daniel Constantin, a postat, sâmbătă seara, un mesaj pe pagina sa de facebook, după ce membrul formațiunii politice a murit în accident la Poiana Lacului, în Argeș.

„Drum bun către o lume mai bună, Liviu. Am aflat cu stupoare că Liviu Păunoiu a trecut la cele veșnice la o vârstă fragedă… Îi mulțumesc încă o dată pentru prietenie, colegialitate și devotament! Condoleanțe familiei pentru pierderea de neînlocuit! Liviu este unul din acei oameni care au fost alături necondiționat în toate proiectele politice! Pro România Argeș a pierdut un reper moral! Odihnește-te în pace, om bun!”, a scris Daniel Constantin.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, accidentul rutier din Poiana Lacului, județul Argeș, s-a produs între două mașini. În urma impactului, un bărbat a murit.

Traficul rutier pe DN 67B Pitești – Vedea este blocat la ora transmiterii acestei știri pentru cercetări.

Reprezentanții ISU Argeș au transmis că victima a fost găsită încarcerată. După ce a fost scoasă de pompieri, paramedicii au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul de 31 de ani nu a putut fi salvat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbatul-mort-in-accidentul-de-pe-dn-67b-era-membru-pro-romania-52342.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/barbatul-mort-in-accidentul-de-pe-dn-67b-era-membru-pro-romania-52342-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv