MO persoană a murit, iar alte trei au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a căzut, sâmbătă, într-o râpă, pe raza localității harghitene Șicasău. Unul dintre accidentați este în stare gravă și a fost preluat de elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliției Harghita, accidentul s-a produs în localitatea Șicasău, unde un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut într-o râpă.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Harghita au transmis că o persoană dintre cele trei rănite este în stare gravă și a fost preluată de elicopterul SMURD.

”Este un singur autoturism implicat. O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite”, au informat reprezentanții ISU Harghita.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Polițiștii încearcă să afle cauzele pentru care mașina a ajuns în râpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-un-mort-si-trei-raniti-dupa-ce-masina-in-care-erau-a-cazut-intr-o-rapa-52334.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-un-mort-si-trei-raniti-dupa-ce-masina-in-care-erau-a-cazut-intr-o-rapa-52334-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv