Statele Unite au efectuat, joi, un zbor “extraordinar” deasupra Ucrainei, în cadrul Acordului “Ceruri deschise”, pentru reafirmarea angajamentului față de această țară după incidentul militar ruso-ucrainean din Marea Neagră, anunță armata americană.

“Atacul neprovocat al Rusiei asupra navelor ucrainene în Strâmtoarea Kerci din Marea Neagră reprezintă o escaladare periculoasă a seriei de acțiuni din ce în ce mai provocatoare și amenințătoare”, anunță Departamentul american al Apărării, citat de agenția Reuters.

“Statele Unite vor o relație mai bună cu Rusia, dar acest lucru nu se poate întâmpla atât timp cât continuă acțiunile ilegale și destabilizatoare în Ucraina și în alte zone”, subliniază Pentagonul, anunțând efectuarea unui zbor “extraordinar” deasupra Ucrainei pentru reafirmarea angajamentului față de această națiune.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/sua-au-efectuat-un-zbor-extraordinar-deasupra-ucrainei-washingtonul-denunta-provocarile-rusiei-52313.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/sua-au-efectuat-un-zbor-extraordinar-deasupra-ucrainei-washingtonul-denunta-provocarile-rusiei-52313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv