Noi detalii în cazul morții lui Aleksey Lomakin (18 ani), fotbalistul lui Lokomotiv Moscova decedat după ce a înghețat de frig ca urmare a unei nopți îmbibate cu alcool petrecute în oraș. Se pare că acesta ar fi căzut într-un râu în timp ce mergea printr-un parc din Moscova.

Rapoartele sugerea că acesta a decedat suferind de hipotermie, după ce a suportat temperaturi de -7 grade Celsius. Imagini au fost făcute publice. În clipurile prezentate de CCTV se prezintă o vulpe care trage jacheta fotbalistului după ea, prin zăpadă, după ce a îndepărtat-o de la locul tragicului incident. Polițiștii i-au găsit geaca lui Lomakin la 100 de metri distanță de corp, iar în aceasta au găsit și documentele fostului fotbalist.

Potrivit mamei sale, acesta folosea un tratament cu tropicamidă. Lomakin își administra niște picături de ochi, care-i dilatau vederea. Aleksey și Ivan, prietenul cu care și-a petrecut noaptea, a spus că cei doi au fost dați afară dintr-un taxi pe care-l luaseră, chiar înainte să ajungă la destinație.

 “Un bărbat își plimba câinele în parc, pe lângă râul Gorodnya. S-a apropiat la un moment dat de un corp aflat jumătate în apă, jumătate pe mal. Nu există semne de moarte violentă, doar câteva semne mici pe față, pe care le-a căpătat, cel mai probabil, când a căzut”, spune o sursă, conform The Sun.

Aleksey Lomakin juca la Lokomotiv Moscova de la 11 ani, fiind crescut în academia clubului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/informatii-noi-despre-moartea-fotbalistului-de-18-ani-de-la-lokomotiv-moscova-52308.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/informatii-noi-despre-moartea-fotbalistului-de-18-ani-de-la-lokomotiv-moscova-52308-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv