Premierul Viorica Dăncilă a transmis, joi, un mesaj de Sfântul Nicolae și le-a urat românilor cu prilejul acestei zile ”a generozității și a darurilor către cei dragi să le aducă sănătate, bucurie și împliniri”.

”Îl sărbătorim astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae, simbol al dărniciei și smereniei. Doresc tuturor românilor ca această zi a generozității și a darurilor către cei dragi să le aducă sănătate, bucurie și împliniri! La mulți ani, tuturor celor care își sărbătoresc ziua onomastică”, se arată în mesajul premierului Viorica Dăncilă.

Sfântul Nicolae, sărbătorit pe 6 decembrie, supranumit “Făcătorul de minuni” și ocrotitorul celor săraci, este una dintre cele mai populare figuri ale creștinătății, numele lui fiind legat de dărnicie și compasiune, dar și de cadourile sau “nuielușele” pe care le pune în ghetuțele copiilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/dancila-mesaj-de-sfantul-nicolae-doresc-romanilor-ca-aceasta-zi-a-generozitatii-sa-le-aduca-sanatate-bucurie-si-impliniri-52302.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/dancila-mesaj-de-sfantul-nicolae-doresc-romanilor-ca-aceasta-zi-a-generozitatii-sa-le-aduca-sanatate-bucurie-si-impliniri-52302-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv