O femeie în vârstă de 41 de ani din comuna Sic, județul Cluj, a murit, joi, în urma unui accident rutier, după ce șoferul mașinii în care se afla a adormit la volan și a intrat într-un gard, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții IPJ Cluj au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că un echipaj de ambulanță a efectuat, inițial, manevre de resuscitare în cazul femeii, după care a fost constatat decesul.

„Pe DJ 109D în localitatea Bonț, județul Cluj, a avut loc un accident grav de circulație. Un șofer, în timp ce conducea autoturismul din direcția Gherla către Sic, pe fondul stării de oboseală, ar fi adormit la volan, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un gard după care s-a răsturnat. Pasagera dreapta spate, în vârstă de 41 de ani, din Sic, a fost accidentată grav, s-au făcut manevre de resuscitare de către echipajul ambulanței sosit la fața locului, dar ulterior s-a constatat decesul”, au spus sursele citate.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor care au dus la producerea accidentului. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-grav-o-femeie-a-murit-dupa-ce-soferul-masinii-in-care-se-afla-a-adormit-52315.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/accident-grav-o-femeie-a-murit-dupa-ce-soferul-masinii-in-care-se-afla-a-adormit-52315-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv