Un tânăr de doar 27 de ani și-a pus capăt zilelor marți, 4 decembrie. Bărbatul a intrat în viteză cu mașina în stâlpul unei pasarele din orașul Bistrița. Tânărul a divorțat chiar în ziua decesului, după un an și jumătate de căsnicie.

Marți, în jurul orei 18:00, echipajele medicale ISU găseau fără suflare, cu leziuni incompatibile cu viața, un tânăr de doar 27 de ani. Acesta a fost găsit la mai mulți metri de autoturismul său, distrus în proporție de 100%, chiar lângă sediul ISU din Bistrița.

Tânărul a rulat cu viteză amețitoare și a izbit cu putere stâlpul de susținere al pasarelei de pe strada Industriei. În urma impactului, trupul tânărului a fost aruncat la câțiva metri distanță. Acesta era singur în autoturism. Ceea ce părea a fi un tragic accident s-a dovedit a fi o sinucidere. Viteza mare cu care rula autoturismul și lipsa urmelor de frânare de pe carosabil sugerează faptul că tânărul nu a făcut nimic pentru a evita un impact. Andrei Pintican avea 27 de ani și era un inginer auto de succes. Acesta muncea ca inginer șef la un service auto din Bistrița și era un pasionat de mașini și motociclete.

Amator de viteză, acesta a rămas fără permisul de conducere de mai multe ori în ultimii ani. Tânărul a fost găsit la câțiva metri de mașină, cu leziuni incompatibile cu viața. Potrivit apropiaților, Andrei a vrut să își pună capăt zilelor din cauza problemelor pe care le avea în căsnicie.

Ieri se pronunțase divorțul de soția sa, cu care se căsătorise anul trecut, în luna mai. În spatele divorțului s-ar afla o relație extraconjugală. Acesta și-ar fi sunat un prieten în cursul zilei de azi, căruia i-ar fi spus ce planuri are. Se pare că prietenul său nu a putut face nimic pentru a-l împiedica să recurgă la acest gest.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/si-a-pus-capat-zilelor-in-ziua-in-care-a-divortat-oficial-de-sotia-sa-a-intrat-cu-masina-intr-un-stalp-52292.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/si-a-pus-capat-zilelor-in-ziua-in-care-a-divortat-oficial-de-sotia-sa-a-intrat-cu-masina-intr-un-stalp-52292-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv