Managerul Maternității Giulești susține că propunerea Prefecturii Capitalei de a închide, lunar, în fiecare an, câte o maternitate pentru igienizare este o propunere bună, precizând că nu doar maternitățile ar trebui să fie închise, ci și spitalele.

“A fost o propunere, ce s-a hotărât este că se va face o comisie din mai mulți factori de decizie care să încerce să găsească un protocol acceptabil și de pacienți și de spitale. În ceea ce privește propunerea domnului Suciu (n.r. – de a fi închise maternitățile pentru igienizare), sigur că e bine. Nu doar maternitățile, dar toate spitalele ar trebui să se închidă din când în când”, a spus, miercuri, Marcel Moisă, managerul Maternitățile Giulești.

De asemenea, Marcel Moisă mai precizează că personalul medical a fost instruit privind regulile de igienizare, precizând că în această săptămână, un lector universitar va discuta cu angajații maternității despre aceată temă.

Întrebat dacă crede că maternitatea ar fi greșit undeva, Marcel Moisă a spus că posibil. “Nu avem date care să confirme sau să infirme. Încă nu avem date. Dacă va fi adevărat ne asumăm, dacă nu, ne asumăm șuturile primite”, a explicat Marcel Moisă.

Instituția Prefectului Municipiului București va forma un grup de lucru care va avea scopul de a întocmi proceduri de conștientizare privind apariția infecției cu stafilococ auriu, precizând că, lunar, în fiecare an, ar putea fi închisă câte o maternitate pentru igienizare.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/manager-maternitate-giulesti-nu-doar-maternitatile-trebuie-inchise-pentru-igienizare-ci-si-spitalele-52295.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/manager-maternitate-giulesti-nu-doar-maternitatile-trebuie-inchise-pentru-igienizare-ci-si-spitalele-52295-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv