Președintele Klaus Iohannis a răspuns ironic în momentul în care a fost întrebat dacă se afla la telefonul deputatului PNL, în plenul Camerei Deputaților, catalogând aceste afirmații “niște prostii”, dar susține că se va gândi la o implicare pe viitor, spunând că ideea de revocare “nu e rea”.

“Lăsați-mă cu prostiile astea. Niște povești inventate. Nu am avut o implicare, dar ideea nu e rea, o să mă gândesc la asta”, a declarat Klaus Iohannis.

Lia Olguța Vasilescu este cea care a declarat că deputatul de Sibiu, Nicolae Neagu, a mers cu telefonul la Florin Iordache, în timpul ședinței de plen unde se discuta revocarea lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că e șeful statului la telefon.

”Dlui președinte de ședință, adică Florin Iordache, i s-a solicitat de către un deputat PNL să se ridice de pe scaun că și-a făcut treba și să-i dea la telefon pe președintele Klaus Iohannis”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Ulterior, Neagu a afirmat: “Nu am telefonul domniei sale, nu am fost sunat de nimeni de la Palatul Cotroceni, ceea ce unii speculează este eventual o temere a unora, dar nu îl putem implica, e adevărat că m-am îndreptat spre președintele de ședință, la domnul Iordache, că ce trebuie să facă a făcut, că s-a constat că acea majoritate a votat ceva, chiar dacă a fost un vot de ridicare de mână, demisia lui Dragnea și să își încheie misiunea”, a declarat deputatul PNL de Sibiu, Nicolae Neagu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/iohannis-despre-faptul-ca-ar-fi-fost-la-telefonul-deputatului-pnl-lasati-ma-cu-prostiile-astea-52296.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/iohannis-despre-faptul-ca-ar-fi-fost-la-telefonul-deputatului-pnl-lasati-ma-cu-prostiile-astea-52296-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv