Evenimentul rutier s-a petrecut pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea marți seara. O mașină, al cărei șofer a pierdut controlul, a lovit alte autoturisme, parcate sau în mers. După incident, conducătorul auto care se făcea vinovat de pagubele create a vrut să fugă de la locul faptei. Mai mulți trecători au fost nevoiți să-l rețină cu forța până la venirea poliției. Imagini de la locul faptei au devenit virale.

 Un șofer băut a fost sechestrat de către un grup de trecători, după ce a făcut praf mai multe mașini. Scenele de după accident au fost filmate de un martor, iar înregistrarea a fost postată pe YouTube, imaginile devenind virale. Din acestea reies concluziile trecătorilor în privința stării șoferului vinovat: „e mort de beat”, modul în care acesta se luptă să scape, uneori abia reușesc să-l țină imobilizat trei – patru oameni, faptul că nu înțelege ce a făcut, ce are lumea cu el și de ce mulțimea e furioasă: „Omori oamenii pe stradă și faci pe șmecherul acum?”, întreabă cineva.

Marți seara un autoturism scăpat de sub control a lovit mai multe vehicule parcate, iar apoi a ricoșat în altul care se afla pe contrasens. Pasagerii, mai ales un copil dintr-una din mașinile distruse, s-au speriat foarte tare. Micuțul a suferit un atac de panică.

Întâmplarea s-a petrecut pe un mare bulevard al municipiului Râmnicu Vâlcea – Nicolae Bălcescu – într-o zonă în care activează o facultate și alte instituții de educație, intens circulată, pe un drum care duce către un complex Shopping City, aflat la doar câteva sute de metri distanță și o autogară. Șoferul în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului, au declarat și polițiștii ulterior.

A fost momentul în care s-a izbit de trei auto parcate pe marginea drumului, apoi a ricoșat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu autoturismul în care se afla copilul. După eveniment, speriat de cele petrecute, șoferul vinovat a avut intenția de a fugi, potrivit martorilor. A fost oprit de un grup de trecători care l-a reținut până la venirea Poliției. Conducătorul auto de 39 de ani a refuzat testarea cu etilotest, precum și recoltarea de probe biologice de sânge, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/imagini-virale-sofer-sechestrat-de-trecatori-dupa-ce-a-incercat-sa-fuga-de-la-locul-in-care-a-distrus-mai-multe-masini-52294.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/imagini-virale-sofer-sechestrat-de-trecatori-dupa-ce-a-incercat-sa-fuga-de-la-locul-in-care-a-distrus-mai-multe-masini-52294-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv