Un șofer de 28 de ani, din Dâmbovița, riscă închisoare după ce accidentat mortal un pieton. În loc să sune imediat la 112, acesta s-a prezentat la Poliție abia după 5 ore de la producerea accidentului. Tânărul de 28 de ani se afla la volanul unei dubițe, când, la un moment dat a lovit un pieton, un bărbat de 31 de ani.

Totul s-a petrecut pe raza comunei Hulubești, din Dâmbovița, în urmă cu două seri. De frică, s-a dus acasă, timp în care s-a mai întors la fața locului de două ori, însoțit și de mama sa, și abia după 5 ore s-a prezentat la Poliție să relateze evenimentul. Întregul eveniment a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case. Pe imagini nu se vede impactul, dar dubița oprește, șoferul se dă jos și merge în șanțul unde fusese aruncată victima.

La ceva timp se întoarce și cu mama sa și nici de această dată pietonul nu are parte de șansa de a fi îngrijit de medici, care, poate, l-ar fi ținut în viață. Având mustrări de conștiință, șoferul s-a prezentat la Poliția din Găești pentru a declara evenimentul rutier, dar la cinci ore de la producerea sa.

Pentru asta, șoferul a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare perventinvă. Oamenii legii spun că șoferul nu era băut.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/momentul-in-care-un-sofer-loveste-mortal-un-pieton-coboara-din-masina-se-uita-la-el-si-pleaca-video-52281.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/momentul-in-care-un-sofer-loveste-mortal-un-pieton-coboara-din-masina-se-uita-la-el-si-pleaca-video-52281-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv