Radu Viorel Vrăcioiu, medic primar ORL la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” din București, cadru militar activ cu gradul de colonel, a fost pus sub control judiciar de DNA într-un dosar în care este acuzat de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis marți AGERPRES, Direcția Națională Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 29 noiembrie, în cazul lui Radu Viorel Vrăcioiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Procurorii anticorupție notează în ordonanță că, în data de 29 noiembrie, Vrăcioiu ar fi primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 500 lei, în legătură cu efectuarea unei intervenții chirurgicale asupra unei paciente (soția martorului), ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

“Anterior, în data de 27 noiembrie, înainte de efectuarea operației, medicul i-a reproșat pacientei faptul că este prea mică suma de 200 lei pe care aceasta intenționa să i-o înmâneze, spunându-i că pentru această sumă de bani nici nu ar fi urcat din cabinet până la sala de operații”, se precizează în comunicat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/medic-militar-de-la-spitalul-carol-davila-din-bucuresti-sub-control-judiciar-52276.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/medic-militar-de-la-spitalul-carol-davila-din-bucuresti-sub-control-judiciar-52276-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv