Robert Gabriel Berechet, tânărul din Ploiești, devenit celebru pentru că s-a filmat în timp ce-și tortura iubita, a contestat măsura arestării preventive dispusă de Judecătorie. Contestația s-a judecat, marți, la Tribunalul Prahova.

Ședința în timpul căriea Robert Berechet a pledat în fața judecătorilor în speranța că va scăpa de arest s-a judecat, marți la Tribunalul Prahova, în spatele ușilor închise. Nu este o decizie excepțională a instanței de a nu permite accesul publicului în sală atunci când se judecă o măsură preventivă. Conform legii, în fața judecătorului de drepturi și libertăți nu au voie decât părțile implicate în dosar.

Ședința a început la orele prânzului, iar puțin după ora 16.00 instanța s-a și pronunțat în cauză. A respins contestația făcută de Robert Berechet la măsura arestării preventive dispusă de Judecătorie. Prin urmare, tânărul va rămâne în spatele gratiilor cel puțin până la finalul lunii decembrie.

Robert Berechet este acuzat de violență în familie și violarea vieții private. El s-a filmat în timp ce își maltrata prietena. Într-una dintre înregistrările video, distribuite apoi pe Facebook, Robert apare în timp ce îi sparge în cap fetei un pahar din sticlă. Într-o altă filmare, tânăra apre aproape dezbrăcată în cadă, plină de răni aproape pe tot corpul, inclusiv la față și la încheieturile mâinilor. Pe pardoseala din baie se pot vedea urme de culoare roșie, probabil tot de sânge.

Agresorul a ajuns în arest preventiv încă de sâmbătă, 1 decembrie, după ce o prietenă a victimei – care a văzut înregistrările video – a solicitat ajutorul polițiștilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ce-au-decis-judecatorii-in-cazul-monstrului-care-s-a-filmat-in-timp-ce-si-tortura-iubita-52282.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/ce-au-decis-judecatorii-in-cazul-monstrului-care-s-a-filmat-in-timp-ce-si-tortura-iubita-52282-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv