O angajată a Serviciului Român de Informații (SRI) a căzut din autospeciala în care se afla la parada militară din 1 Decembrie de la Alba Iulia. Incidentul a avut loc în zona în care se afla președintele Klaus Iohannis și a fost filmat, iar imaginile postate pe facebook au devenit virale.

Întâmplarea s-a petrecut chiar în fața tribunei oficiale, în care se afla președintele Klaus Iohannis. Autospecialele de intervenție ale SRI circulau cu o ușă deschisă, iar angajații instituției, cu echipament de intervenție, se aflau aproape de ele.

Șoferul autospecialei și-a dat seama că o colegă a căzut și a încetinit, astfel încât angajata SRI, care pare că nu s-a lovit prea tare, a putut să revină în coloană fără probleme.

Imaginile cu angajata SRI care cade din autospecială au fost postate pe facebook și au devenit în scurt timp virale.

Peste 1.600 de militari și 150 de mijloace tehnice, între care transportoare amfibii blindate, sisteme de rachete, autospeciale de geniu, tunuri și aruncătoare, au defilat, de 1 Decembrie, la Alba Iulia, iar peste 20 de aeronave au survolat municipiul. Au defilat cadre ale MApN și MAI, între care pompieri, polițiști și jandarmi.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/o-angajata-a-sri-filmata-cand-a-cazut-din-autospeciala-la-parada-militara-de-la-alba-iulia-52262.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/o-angajata-a-sri-filmata-cand-a-cazut-din-autospeciala-la-parada-militara-de-la-alba-iulia-52262-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv