Fiica fostului jucător de baschet Magic Johnson, Elisa Johnson, a scăpat ca prin urechile acului după ce doi bărbați înarmați au intrat în locuința pe care aceasta o închiriase prin intermediul platformei Airbnb, potrivit TMZ.com.

Fiica fostului jucător de baschet de la Los Angeles Lakers, Elisa Johnson, în vârstă de 23 de ani, a fost nevoită, duminică, să fugă din casa pe care o închiriase în San Fernando Valley, atunci când două persoane înarmate au pătruns în spațiul pe care tânăra îl împărțea cu alți nouă prieteni.

Surse din poliție au spus că spărgătorii i-au amenințat pe cei prezenți cu armele. Elisa se afla în dormitor și a auzit ce se petrece, așa că a putut să fugă pe ușa din spate a casei.

Spărgătorii au furat ceasuri scumpe și bijuterii, aparatură electronică și bani, pagubele fiind estimate de poliție undeva între 30.000 și 40.000 de dolari.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/fiica-lui-magic-johnson-a-scapat-nevatamata-dintr-un-jaf-armat-52261.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/fiica-lui-magic-johnson-a-scapat-nevatamata-dintr-un-jaf-armat-52261-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv