Fostul deputat Crisian Boureanu a fost scos de sub rigorile oricărei măsuri preventive în dosarul în care este judecat pentru ultraj, după ce magistrații Curții de Apel București i-au revocat, pe 29 noiembrie, controlul judiciar, decizia fiind definitivă.

„Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispusă față de inculpatul Boureanu Cristian Alexandru, prin încheierea de ședință pronunțată la data de 2.08.2017 de Judecătoria sector 1 București rămasă definitivă prin încheierea nr. 730/C/11.08.2017 a Tribunalului București. Definitivă”, au scris judecătorii în minuta deciziei.

Pe 29 noiembrie, fostul parlamentar a fost audiat în fața magistraților Curții de Apel București, unde procesul se află în faza de apel. Cristian Boureanu – condamnat pe o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare cu suspendare – s-a declarat nevinovat și a povestit în fața instanței momentele de dinainte și după conflictul cu polițistul rutier.

„Am întrebat de ce am fost opriți și de ce vin la mine și doi polițiști mi-au spus «Bourene, să vedem acum cât ești de șmecher». A urmat un schimb de replici, am întrebat de ce mă legitimează pe mine, și nu pe șofer, să îmi spună motivul opririi văzând ca vorbește anormal și că mă acuză de niște lucuri pe care nu le făcusem”, a precizat Cristian Boureanu.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cristian-boureanu-scapa-de-masuri-preventive-la-mai-bine-de-un-an-de-la-scandalul-de-proportii-cu-politistii-52260.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/cristian-boureanu-scapa-de-masuri-preventive-la-mai-bine-de-un-an-de-la-scandalul-de-proportii-cu-politistii-52260-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv