Bucăți întregi de carne de porc și ambalaje de produse lactate au fost fotografiate, luni, de șoferi, pe șoseaua de centură a orașului Alexandria. Autoritățile nu au niciun punct de vedere oficial referitor la această situație, deși în județul Teleorman au fost confirmate focare de pestă porcină.

Mai multe bucăți mari de carne de porc, dar și multe alte resturi s-au putut observa luni, la intersecția Drumului European 70 cu Centura Alexandriei. Șoferii s-au arătat extrem de mirați de eveniment, însă asta nu i-a determinat să facă vreo sesizare la Poliție.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că nu a primit nicio sesizare referitoare la această situație.

Nici Direcția Sanitar Veterinară Teleorman, care ar fi trebuit să testeze carnea de porc aruncată direct pe șosea, nu a avut vreun punct de vedere, iar reprezentanții instituției nu au răspuns la telefon.

În județul Teleorman au fost confirmate mai multe focare de pestă porcină africană.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/carne-de-porc-aruncata-pe-soseaua-de-centura-a-alexandriei-52268.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/carne-de-porc-aruncata-pe-soseaua-de-centura-a-alexandriei-52268-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv