Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că două conducte avariate de apă pun în pericol circulația rutieră pe două drumuri naționale din județele Neamț și Botoșani. Cel mai probabil, conductele de apă au crăpat din cauza gerului.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, o avarie la o conductă de apă a fost semnalată duminică astăzi pe DN 15, în localitatea Zănești, județul Neamț, afectând o bandă de circulație, pe o lungime de aproximativ 50 de metri.

Echipele DRDP Iași au împrăștiat material degivrant și au semnala zona.

Un incident similar a avut loc tot duminică pe DN 28B, în dreptul localității Copălău, județul Botoșani, cel mai probabil din cauza gerului. Și aici, o conductă avariată pune în pericol circulația, în condițiile în care apa a ajuns pe șosea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/risc-de-derapaj-pe-doua-drumuri-nationale-din-cauza-unor-avarii-52248.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/risc-de-derapaj-pe-doua-drumuri-nationale-din-cauza-unor-avarii-52248-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv