Gică Popescu e de părere că România a avut noroc la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. “Baciul” spune că Spania va câștiga detașat Grupa F, în timp ce tricolorii se vor duela cu Suedia și Norvegia pentru locul secund. 

Fostul căpitan al Barcelonei e de părere că nu putem avea pretenții la adversari mai slabi, cât timp suntem în urna a patra valorică.

“Avem șansa a doua. Eu cred că Spania pleacă cu prima șansă, iar noi ne batem cu Norvegia și Suedia pentru locul 2. Este o grupă accesibilă, ținând cont că puteam pica cu adversari mai dificili. Cu Suedia am jucat la Craiova și am câștigat. Fiind în a patra urnă valorică, era dificil să avem adversari mai slabi. Când ești în urna a patra valorică, trebuie să te rogi să ai adversari mai slabi. Ca să ajungem la turneul final trebuie să câștigi cu adversari cum ar Suedia sau Norvegia. Nu câștigi, stai acasă. Noi suntem a patra urnă valorică, ce vreți? Cu cine să cădem? Cât timp ești a patra urnă valorică, este greu să ai adversari slabi.

Eu cred că suntem trei echipe care ne luptăm pentru locul 2. Spania va câștiga grupa detașat. Va trebui să fim mult mai buni decât în Liga Națiunilor. Mă raportez la meciul cu Serbia de acasă, când n-am avut nicio ocazie de gol contra unei echipe din a treia urnă valorică. Dacă vrem să ne calificăm, din punct de vedere al fotbalului trebuie să producem mai mult. Nu știu ce filosofie are Contra, n-am fost la nicio ședință de pregătire a echipei naționale. Trebuie să ne uităm și la materia primă pe care Contra o are la dispoziție. Trebuie să ne raportăm la jucătorii pe care îi are la dispoziție”, a spus Gică Popescu, pentru Digi Sport.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/gica-popescu-despre-sansa-romaniei-dupa-tragerea-la-sorti-pentru-preliminariile-euro-2020-spania-va-castiga-grupa-detasat-1-52254.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/gica-popescu-despre-sansa-romaniei-dupa-tragerea-la-sorti-pentru-preliminariile-euro-2020-spania-va-castiga-grupa-detasat-1-52254-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv