Actorii americani Angelina Jolie și Brad Pitt, aflați în proces de divorț, au ajuns la o înțelegere privind custodia celor șase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri, potrivit Reuters.

“Înțelegerea, bazată pe recomandările unui specialist în domeniu, elimină necesitatea unui proces. Detaliile înțelegerii sunt confidențiale, pentru a proteja interesul suprem al copiilor”, a anunțat, vineri, avocatul Angelinei Jolie.

Reprezentantul lui Brad Pitt nu a comentat situația.

Procesul în urma căruia urma să fie stabilită custodia asupra celor șase copii ai fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt trebuia să debuteze pe 4 decembrie. În acest proces, Angelina Jolie ceruse custodie unică, în timp ce Brad Pitt dorea custodie comună.

În afară de stabilirea custodiei, un judecător va trebui să decidă modul în care vor fi împărțite bunurile celor două staruri, în condițiile în care nu au încheiat un contract prenupțial.

Jolie și Pitt sunt implicați într-un conflict judiciar privind copiii și divorțul de mult timp.

La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanță ca decizia de divorț să fie pronunțată până la sfârșitul acestui an. În documentele depuse în instanță se indică faptul că Pitt “nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor” și că, deși au fost făcute niște aranjamente financiare neoficiale, plățile nu au fost efectuate “regulat”.

La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanță, spunând că, prin afirmațiile sale, Angelina Jolie “încearcă să manipuleze presa”.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorț, Jolie a cerut custodia celor șase copii ai lor, trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Angelina Jolie și Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesioniști în “Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/angelina-jolie-si-brad-pitt-au-ajuns-la-o-intelegere-si-renunta-la-procesul-privind-custodia-copiilor-52251.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/angelina-jolie-si-brad-pitt-au-ajuns-la-o-intelegere-si-renunta-la-procesul-privind-custodia-copiilor-52251-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv