Militarii care au participat la retragerea cu torțe organizată, sâmbăta seara, în centrul Ploieștiului, au fost certați la microfon de șeful Garnizoanei Ploiești. Acesta le-a spus angajaților MAPN și jandarmilor “Cântați, cântați, cântați! Mai tare, mai tare, mai tare din suflet! Să vă fie ruine!”.

Înainte de aprinderea luminilor de sărbători, mii de persoane s-au strâns în centrul Ploieștiului să asiste la retragerea cu torțe organizată de militari.

Soldații și jandarmii s-au retras cu făclii în mâini, în timp ce ar fi trebuit să cânte “Treceți batalioane române Carpații”.

Doar soldații din primele rânduri au cântat, motiv pentru care șeful Garnizoanei Ploiești a strigat la microfon: “Cântați, cântați, cântați! Mai tare, mai tare, mai tare din suflet! Să vă fie rușine!” și “Mai cu viață, mai cu viață domnilor!”.

Aproximativ 10.000 de persoane au fost prezente în centrul Ploieștiului la aprinderea luminițelor de sărbători.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/seful-garnizoanei-ploiesti-catre-militari-cantati-mai-tare-mai-din-suflet-sa-va-fie-rusine-52242.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/seful-garnizoanei-ploiesti-catre-militari-cantati-mai-tare-mai-din-suflet-sa-va-fie-rusine-52242-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv