17 participanți la parada de 1 Decembrie din Capitală au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar dintre aceștia, trei au fost transportați la spital, informează ISU București-Ilfov, care precizează că simptomele acestora au fost hipotermie și lipotimie.

„La misiunea de la Arcul de Triumf, ISUBIF a intervenit pentru acordarea primului ajutor la 17 persoane, din care trei au fost transportate la spital. Principalele simptome au fost reprezentate de lipotimie, hipotermie”, informează ISU București Ilfov.

La parada militară de la Arcul de Triumf au participat aproximativ 20.000 de persoane venite să admire militarii și tehnica Armatei. Aproximativ 4.000 de militari și specialiști din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază și Administrația Națională a Penitenciarelor, cu peste 200 de mijloace tehnice și circa 50 de aeronave, între care și aproximativ 500 de militari din mai multe țări aliate sau partenere, au defilat de 1 Decembrie, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Arcul de Triumf din București.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/17-participanti-la-parada-din-capitala-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-aveau-simptome-de-hipotermie-52237.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/12/17-participanti-la-parada-din-capitala-au-avut-nevoie-de-ingrijiri-aveau-simptome-de-hipotermie-52237-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv