Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, a declarat vineri că vizita Papei Francisc în România, din 2019, a fost amânată din cauza summit-ului de la Sibiu din 9 mai.

”Știm că va fi o vizită în România, știm că era plănuită pentru luna mai, dar având în vedere summit-ul din 9 mai tocmai Administrația guvernamentală și prezidențială au spus că nu pot organiza două vizite într-un termen atât de apropiat. Ca urmare, la sfârșitul acestei luni urmează Nunțiatura Apostolică să ne informeze cum s-a restabilit vizita Pontifului Roman. Ceea ce știm este că nu va fi numai la București, ci și în alte orașe importante din țara noastră, dar nu este fixat programul. Sigur că doresc să vină la Cluj, să vadă statuia lui Iuliu Hossu”, a spus PS Florentin Crihălmeanu.

Informația potrivit căreia Papa Francisc ar putea efectua o vizită în România în mai 2019, a apărut la începutul lunii octombrie. Papa Francisc urma să se deplaseze la București și în orașele bulgare Sofia și Plovdiv.

 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/vizita-papei-francisc-in-romania-a-fost-amanata-52226.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/vizita-papei-francisc-in-romania-a-fost-amanata-52226-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv