Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA informează că la această oră traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind însă adaptată la condițiile meteo nefavorabile.tren

La această oră, un număr redus de trenuri înregistrează întârzieri la sosire, întârzierile fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau de verificarea suplimentară a materialului rulant, anunță CFR.

“Personalul feroviar face verificări permanente pe toate secțiile de cale ferată astfel încât, în cazul în care, din cauza temperaturilor negative înregistrate la nivelul solului, apar deranjamente sau defecțiuni tehnice la componentele infrastructurii feroviare, personalul de specialitate să intervină pentru remediere și consolidare. Precizăm faptul că aceste măsuri sunt necesare din considerente de siguranță și pentru menținerea continuității în traficul feroviar pe întreaga rețea”, se arată în comunicatul de presă remis MEDIAFAX.

În județul Brașov, între stațiile Ghimbav și Bartolomeu, angajații Regionalei CF Brașov desfășoară lucrări de consolidare a șinei, pe segmente izolate unde au fost identificate fisuri, însă traficul feroviar nu este afectat.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

Informații în timp real despre localizarea exactă a unui tren aflat în circulație puteți afla de pe site-ul www.cfr.ro – domeniul Trenul meu (http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren). Se introduse numărul trenului în căsuța indicată și se dă click pe căsuța cu mesajul Informații tren. Călătorul obține astfel date în timp real despre locul unde se află trenul în momentul respectiv, dacă are sau nu întârziere, minutele de staționare în următoarea gară și timpul estimat de sosire la destinație.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/se-circula-in-conditii-de-iarna-pe-mai-multe-magistrale-cum-poti-afla-detalii-despre-plecari-sosiri-52221.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/se-circula-in-conditii-de-iarna-pe-mai-multe-magistrale-cum-poti-afla-detalii-despre-plecari-sosiri-52221-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv