Timpul de așteptare pentru camioane la ieșirea din țară este, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, de aproximativ 90 de minute, numărul mijloacelor de transport fiind de aproximativ 120, precizează Poliția de Frontieră.

Vineri dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu timpul de așteptare pentru automarfare la ieșirea din țară este de aproximativ 90 de minute, numărul mijloacelor de transport fiind de aproximativ 120.

Joi în jurul orei 22.00, pe sensul de ieșire din România, așteptau pentru controlul de frontieră aproximativ 300 de automarfare, susține aceeași sursă.

”Totodată, menționăm faptul că traficul pentru autoturisme și mijloace de transport persoane se desfășoară normal, fără a se înregistra timpi de așteptare. Pe durata întregii perioade, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu sunt deschise toate arterele de control și este suplimentat numărul personalul care își desfășoară activitatea la controlul documentelor, utilizându-se astfel întreaga capacitate a punctului de trecere a frontierei. Numai în ultimele 24 de ore polițiștii de frontieră au verificat aproximativ 860 de camioane pe sensul de intrare și 950 pe sensul de ieșire din țară”, arată Poliția de Frontieră.

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Federația Operatorilor Români de Transport anunța joi seară că transportul de marfă este paralizat în Vama Giurgiu. Potrivit FORT, aproximativ 2.000 de camioane așteaptau pe DN 5, pe o distanță de 40 de kilometri, să treacă frontiera în Bulgaria, pentru această operațiune estimându-se un timp de trecere de minimum 72 ore.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politia-de-frontiera-120-de-camioane-asteapta-la-iesirea-din-tara-52218.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/politia-de-frontiera-120-de-camioane-asteapta-la-iesirea-din-tara-52218-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv