Deținutul care evadat zilele trecute în timp ce se afla într-o permisie de 24 de ore, și-a pus capăt zilelor. Gândurile negre i-au venit după ce a fost prins de polițiști și adus înapoi în Penitenciar. Astăzi dimineață a fost găsit spânzurat în celulă.

Deținutul care a evadat în urmă cu două zile din Penitenciarul Botoșani și-a pus capăt zilelor chiar după ce a fost prins și adus înapoi în pușcărie. Acesta era condamnat pentru viol și urma să fie eliberat condiționat. A beneficiat de o permisie de 24 de ore, timp în care ar fi încercat să-și bată nevasta și nu s-a mai întors la apel.

Ștreang confecționat dintr-o eșarfă

Deținutul botoșănean avea 42 de ani și ispășea o pedeapsă de 15 ani pentru viol. Reușise să facă 9 ani de pușcărie și urma să fie eliberat condiționat în vara lui 2019. Având în vedere orele de muncă cumulate acesta a primit în urmă cu aproximativ două zile, o permisie de 24 de ore. S-a dus acasă la Ripiceni însă nu a revenit la ora stabilită. A fost dat în urmărire și găsit abia a doua zi în cimitirul din localitate. A fost adus înapoi în pușcărie.

În noaptea de miercuri spre joi acesta și-a pus însă capăt zilelor. Se afla singur în celulă, în carantină, și se pare, cu ajutorul unui accesoriu vestimentar s-a spânzurat de gratiile celulei. Acesta nu ar fi suportat ideea că nu va fi eliberat condiționat și mai mult decât atât se preconiza că va fi cercetat disciplinar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/violatorul-evadat-acum-doua-zile-si-a-gasit-sfarsitul-a-murit-la-numai-o-zi-dupa-ce-a-fost-prins-de-oamenii-legii-52200.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/violatorul-evadat-acum-doua-zile-si-a-gasit-sfarsitul-a-murit-la-numai-o-zi-dupa-ce-a-fost-prins-de-oamenii-legii-52200-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv