Un taximetrist din Tulcea a ajuns în spital, fiind în stare gravă, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost atacat, bătut și tâlhărit, fiindu-i furat autoturismul. Bărbatul a stat câteva ore în ger, fiind găsit de un trecător.

Potrivit polițiștilor tulceni, bărbatul a fost găsit înghețat și plin de sânge, joi, pe marginea unui drum din municipiul Tulcea, de un trecător care a sunat la 112.

Primele informații arată că taximetristul a luat un client care l-a atacat și, după ce l-a bătut, l-a aruncat din taximetru și apoi și-a continuat drumul.

Ulterior, în timp ce se deplasa pe strada Barajului din municipiu, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara drumului și a urcat un mal de pământ.

După accident, atacatorul a abandonat autoturismul și a fugit.

Taximetristul, care se pare că a stat câteva ore în ger, a suferit un șoc și este confuz, fiind internat în Spitalul Județean de Tulcea.

Din cauza stării sale, anchetatorii nu au reușit pentru moment să afle cum s-au petrecut exact faptele. Ei au deschis o anchetă, fiind făcute cercetări pentru tâlhărie și furt calificat, dar încadrarea ar putea fi schimbată în funcție și de evoluția stării de sănătate a taximetristului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tulcea-taximetrist-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-atacat-batut-si-talharit-52208.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/tulcea-taximetrist-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-a-fost-atacat-batut-si-talharit-52208-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv