Incidente joi la Catedrala Mântuirii Neamului, unde aproximativ 400-500 de oameni au rupt cordoanele de jandarmi pentru a forța intrarea în altarul lăcașului de cult. Joi este ultima zi în care se mai poate trece prin altarul sfințit duminică.

Câteva sute de oameni au rupt, joi, cordoanele de jandarmi instituite în apropierea Catedralei Mântuirii Neamului pentru a ajunge mai repede să treacă prin altarul lăcașului de cult.

“S-a făcut o breșă în dispozitivul care asigura fluxul organizat de acces în Catedrală. Mai mulți oameni au dat gardurile deoparte și s-au îmbulzit la intrarea în Catedrală, în jur de 400-500 de persoane. Acum colegii mei reorganizează acel dispozitiv pentru a asigura fluxul normal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Nu au fost persoane rănite sau accidentate.

La fața locului, sunt aproximativ 100 de jandarmi.

Joi este ultima zi în care credincioșii mai pot trece prin altarul sfințit al Catedralei Mântuirii Neamului.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/incidente-la-catedrala-neamului-oamenii-au-rupt-cordonul-de-jandarmi-pentru-a-intra-in-altar-52204.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/incidente-la-catedrala-neamului-oamenii-au-rupt-cordonul-de-jandarmi-pentru-a-intra-in-altar-52204-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv