Președintele SUA, Donald Trump, a confirmat joi după-amiază că nu se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Argentina, din cauza incidentului ruso-ucrainean din Marea Neagră.

“Dat fiind că navele și militarii nu au fost returnați Ucrainei de către Rusia, am decis că ar fi bine pentru toate părțile implicate să anulez întrevederea programată inițial în Argentina cu președintele Vladimir Putin. Aștept un nou summit semnificativ imediat după ce situația se va rezolva!”, a declarat Donald Trump prin Twitter.

Donald Trump anunțase de marți că probabil va anula întrevederea pe care ar fi trebuit să o aibă cu Vladimir Putin la summitul G20, pe fondul escaladării tensiunilor între Rusia și Ucraina.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/donald-trump-si-a-anulat-intalnirea-cu-vladimir-putin-de-la-summitul-g20-din-argentina-52213.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/donald-trump-si-a-anulat-intalnirea-cu-vladimir-putin-de-la-summitul-g20-din-argentina-52213-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv