Cel puțin zece persoane au murit, iar alte 19 au fost rănite în urma unui atentat produs miercuri seară în capitala Afganistanului, Kabul, informează site-ul agenției Reuters.

Insurgenții talibani au revendicat atentatul, inițiat prin explozia unui vehicul-capcană la sediul din Kabul al firmei internaționale de securitate G4S.

“După explozia vehiculului, mai mulți indivizi înarmați au pătruns în sediul firmei de securitate”, a declarat Najib Danish, un purtător de cuvânt al Ministerului afgan de Interne.

Potrivit bilanțului preliminar, cel puțin zece persoane au murit, iar alte 19 au fost rănite în atentat.

Zabihullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al Mișcării talibanilor afgani, a declarat că atacul a fost lansat ca reacție la operațiuni ale serviciilor de securitate în regiunile afgane Helmand și Kandahar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/cel-putin-zece-morti-in-urma-unui-atentat-produs-in-capitala-afganistanului-52198.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/cel-putin-zece-morti-in-urma-unui-atentat-produs-in-capitala-afganistanului-52198-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv