Ministerul Sănătății a finalizat elaborarea listei de medicamente de interes strategic pentru România, care are la bază lista medicamentelor esențiale publicată de Organizația Mondială a Sănătății adaptată și completată conform nevoilor terapeutice ale țării noastre. Ordinul va fi pus în dezbatere.

Ministerul Sănătății anunță că a elaborat lista de medicamente de interes strategic pentru România și . Lista are la bază medicamente esențiale publicate de Organizația Mondială a Sănătății.

Procesul de elaborare a listei de medicamente strategice a durat mai bine de trei luni și a implicat toți profesioniștii comisiilor de specialitate.

Aceștia au redactat lista de medicamente de interes strategic specifică propriei arii de interes terapeutic, iar forma finală a documentului a fost realizată de către Comisia de Farmacologie Clinică.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/ministerul-sanatatii-a-elaborat-lista-de-medicamente-de-interes-strategic-ordinul-va-fi-pus-in-dezbatere-52189.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/ministerul-sanatatii-a-elaborat-lista-de-medicamente-de-interes-strategic-ordinul-va-fi-pus-in-dezbatere-52189-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv