Starul francez de cinema Gérard Depardieu a fost audiat marți de poliție într-o anchetă în care este vizat pentru viol și agresiuni sexuale, a informat miercuri o sursă a poliției citată de AFP.

Actorul a fost “ascultat într-o audiere liberă” și nu a fost plasat sub supraveghere, a precizat sursa, confirmând o informație a postului RTL.

Gérard Depardieu est acuzat de viol și agresiune sexuală de o actriță. Plângerea împotriva lui Depardieu, în vârstă de 69 de ani, a fost depusă la sfârșitul lunii august.

Faptele s-ar fi petrecut la domiciliul actorului, un imobil din centrul Parisului în zilele de 7 și 13 august.

“Gérard Depardieu contestă absolut orice agresiune sau vil”, a declarat AFP, avocatul actorului, Hervé Temime, după depunerea plângerii.

“Regret caracterul public al acestei proceduri care îi aduce un prejudiciu major lui Depardieu, a cărui nevinovăție sunt convins că va fi recunoscută”, a precizat avocatul Temime, făcând apel la “la maximum de reținere și de moderație”.

Plângerea depusă împotriva lui Depardieu, unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi în străinătate, intervine după mai multe dezvăluiri care au afectat numeroase personalități ale cinematografiei, impulsionate de scandalul care l-a vizat pe producătorul american Harvey Weinstein, în octombrie 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/gerard-depardieu-audiat-de-politie-intr-o-ancheta-de-viol-si-agresiuni-sexuale-52196.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/gerard-depardieu-audiat-de-politie-intr-o-ancheta-de-viol-si-agresiuni-sexuale-52196-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv