O femeie de 36 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, sâmbătă seara, după ce a fost pedepsită crunt de soț în fața copiilor.

Agresiunea a avut loc în localitatea vasluiană Fâstâci, comuna Cozmești. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a ajuns în stare de ebrietate acasă și a solicitat soției să întrețină relații sexuale cu el. Pentru că l-a refuzat, femeia a fost luată la bătaie, iar, la un moment dat, bărbatul a luat un ceaun cu apă clocotită și a aruncat pe soția lui. Nu a mai avut timp de reacție, apa clocotită căzând peste ea. Întreaga scenă s-a petrecut în fața celor trei copii ai cuplului, două fete de 11, respectiv 17 ani, și un băiețel de 9 ani. De altfel, bărbatul furios a luat la bătaie și copiii, fiica cea mare, în vârstă de 17 ani, fiind transportată și ea la spital, după ce a intervenit în dispută. Adolescenta a relatat polițiștilor că a fost lovită puternic în cap de către tatăl ei.

Femeia a suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului, fiind transferată la o clinică din Iași. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și violență în familie, iar bărbatul a fost reținut sâmbătă, urmând să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

ReprezentanțiI Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui vor începe o anchetă în acest caz, urmând a stabili ce se va întâmpla cu cei trei copii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/pedeapsa-crunta-primita-de-o-femeie-de-la-sotul-ei-pentru-ca-a-refuzat-sa-faca-sex-52140.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/pedeapsa-crunta-primita-de-o-femeie-de-la-sotul-ei-pentru-ca-a-refuzat-sa-faca-sex-52140-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv