Simona Halep (27 de ani) a vorbit pentru Tennis World USA despre starea ei de sănătate, dar și despre obiectivele pentru sezonul următor. Liderul mondial își dorește să ridice deasupra capului încă un trofeu de Mare Șlem.

“Dacă accidentarea de la spate se ameliorează, voi fi aptă să mă întorc la antrenamente. Sper ca totul să decurgă normal. Vreau să câștig un nou turneu de Mare Șlem, e un obiectiv pe care mi-l setez în fiecare an. Am câștigat Roland Garros, acum Wimbledon este obiectivul. Sunt încrezătoare că voi avea un sezon bun, chiar dacă ar putea fi un început lent de an din cauza faptului că nu am jucat foarte multe meciuri la finalul acestui sezon”, a spus Halep, conform sursei citate.

Halep va începe anul 2019 fără Darren Cahill. Cei doi au anunțat pe 9 noiembrie că vor întrerupe colaborarea care dura deja de patru ani. Halep a anunțat că în primele luni ale noului an va merge la competiții fără să fie însoțită de un antrenor.

WTA a desemnat-o pe Halep cea mai bună jucătoare a anului 2018. A fost pentru prima dată în istorie când jucătoarea româncă a primit o asemenea distincție. “Cu siguranță am avut un an extraordinar, cel mai bun din cariera mea”, a spus Halep la momentul respectiv.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/simona-halep-daca-accidentarea-de-la-spate-se-amelioreaza-voi-fi-apta-sa-ma-intorc-la-antrenamente-52092.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/simona-halep-daca-accidentarea-de-la-spate-se-amelioreaza-voi-fi-apta-sa-ma-intorc-la-antrenamente-52092-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv