Profesoara de Educație Tehnologică de la Școala Sfântul Andrei din Capitală, acuzată de părinți că are un limbaj neadecvat și un comportament agresiv cu elevii, a rămas fără contract de muncă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Inspectoratului Școlar.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului școlar al Municipiului București, Marina Manea, a precizat, pentru MEDIAFAX, că profesoara de Educație Tehnologică de la Școala “Sfântul Andrei” din Capitală a rămas fără contract de muncă după ce mai mulți părinți ai elevilor din clasele a VI-a și a VIII-a au acuzat-o că le-a vorbit urât copiilor și că a avut un comportament agresiv.

În luna octombrie, pe numele cadrului didactic a fost inițiată o cercetare disciplinare de către Inspectoratul școlar al Municipiului București, care s-a soldat cu încheierea contractului de muncă.

Mai mulți părinți ai elevilor din clasele a VI-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială “Sfântul Andrei” din Capitală au scris, în plângerea adresată directoarei instituției de învățământ, că încă de la prima lecție profesoara a creat o atmosferă „de intimidare” și violență emoțională, comunicându-le că nu este prietena lor.

„Încă de la prima oră de predare, doamna profesor a creat o atmosferă de intimidare și violență emoțională/psihologică asupra elevilor, comunicându-le printre altele că „nu este prietena lor, le este șefă, iar ei sunt sclavii ei” și că „ei sunt vinovați de moartea mamei sale”. Lăsând la o parte regulile stricte impuse de dânsa, aceasta face afirmații în fața elevilor legate de faptul că deține o armă și menționează prin cuvinte nepotrivite acuzații ce nu fac obiectul disciplinei pe care o predă”, se arată în plângerea transmisă de părinți.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/profesoara-care-le-spunea-elevilor-ca-sunt-sclavii-ei-a-ramas-fara-contract-de-munca-52090.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/profesoara-care-le-spunea-elevilor-ca-sunt-sclavii-ei-a-ramas-fara-contract-de-munca-52090-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv