O plăcuță memorială dedicată fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost găsită pe o bancă de pe o stradă aglomerată din Londra, potrivit The Independent.

Textul de pe plăcuță era următorul: „În memoria lui… Saddam Hussein, 1937 – 2006”. Cel care a atașat plăcuța din bronz de banca de lemn a folosit holșuruburi anti-furt, greu de scos fără unelte speciale.

„Am fost îngrozită. Mama mea a trecut pe la mine în vizită și a văzut plăcuța. Am verificat imediat să văd despre ce este vorba”, a declarat Melissa Munday-Chanin, care locuiește în apropiere de bancă.

O altă localnică, Victoria Adcock, în vârstă de 42 de ani, crede că este vorba de o farsă. „Ar trebui să o dea pur și simplu jos și să uite de ea”, a declarat ea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/aparitie-tulburatoare-pe-o-banca-din-londra-localnica-am-fost-ingrozita-52076.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/aparitie-tulburatoare-pe-o-banca-din-londra-localnica-am-fost-ingrozita-52076-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv