Noi imagini din timpul accidentului cutremurător din Macau GP, în care monopostul pilotat de Sophia Florsch a decolat și s-a înfipt în zidul de protecție, au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Prosport scrie că informațiile cu caracter neoficial care vin prin intermediul rețelelor de social media indică faptul că Sophia Florsch nu a suferit răni grave în urma accidentului. Însă, din păcate, de suferit au avut mai mulți reprezentanți ai presei care își făceau meseria după gardul de protecție pe care monopostul nemțoaicei l-a spulberat. În comentariul Eurosport România se indică faptul că trei fotografi și un cameraman sunt în stare critică.

În startul cursei care se desfășoară pe un circuit stradal, pilotul Sophia Florsch (17 ani) a fost protagonista unui accident îngrozitor. Nemțoaica a pierdut controlul monopostului pe linia dreaptă care a precedat virajul Lisboa, mașina s-a răsucit și a decolat, practic, peste competitorii care abordau cu viteză redusă virajul strâns de dreapta.

Monopostul Sophiei a trecut prin gardul metalic de protecție și s-a izbit de construcțiile de după gard, totul la o viteză foarte ridicată.

Spitalul din Macao a anunțat că sportiva este conștientă și în afara pericolului, însă a suferit o fractură la coloana vertebrală.

Sophia Florsch a postat un mesaj pe Twitter, în care a precizat că se simte bine și că va fi supusă unei intervenții chirurgicale. “Vreau doar să vă anunț că sunt bine, dar voi fi operată mâine dimineață. Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere”, a notat ea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/noi-imagini-cu-accidentul-teribil-din-f3-starea-pilotului-care-a-zburat-in-zidul-de-protectie-patru-reprezentanti-ai-presei-raniti-grav-52055.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/noi-imagini-cu-accidentul-teribil-din-f3-starea-pilotului-care-a-zburat-in-zidul-de-protectie-patru-reprezentanti-ai-presei-raniti-grav-52055-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv