O adolescentă de 17 ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ce două mașini s-au lovit frontal, luni seara, pe DN1, în zona Movila Vulpii, din județul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, a declarat că o fată de 17 ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite.

“Într-un autoturism se aflau se aflau o fată de 17 ani care a murit și un băiat de 19 ani politraumatizat. În al doilea autoturism era un bărbat vârsta de 35 de ani care a suferit traumatisme toracic și de șold”, a declarat Vasiloae.

Potrivit Poliției Prahova accidentul s-a produs în zona numită Movila Vulpii, pe sensul către Brașov, după ce o mașină a pătruns pe contrasens două și a lovit alt vehicul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/inca-un-accident-grav-o-adolescenta-de-17-ani-a-murit-doua-persoane-ranite-52069.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/inca-un-accident-grav-o-adolescenta-de-17-ani-a-murit-doua-persoane-ranite-52069-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv