Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineața, la o casă din localitatea Uliuc, județul Timiș, pompierii găsit în locuință o femeie de 87 de ani carbonizată.

Incendiul a izbucnit, duminică dimineața, la o locuință aflată în satul Uliuc, comuna Sacoșu Turcesc, din județul Timiș.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, la locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și unsprezece subofițeri și echipaje de poliție.

“Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați”, a arătat ISU Timiș.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră și jumătate, iar în interior, pompierii au găsit o femeie în vârstă de 87 de ani, care era carbonizată.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului.

 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-batrana-a-fost-gasita-carbonizata-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-la-o-casa-52044.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-batrana-a-fost-gasita-carbonizata-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-la-o-casa-52044-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv