Oana Ioja, fiica omului de afaceri arădean Liviu Ioja (fostul director Arbema), a fost găsită spânzurată în propria locuință.

Oana Ioja, partener la agenția de turism Stardust Travel din Timișoara, a decis să încheie socotelile cu viața, la doar 32 de ani. Tânăra a fost găsită spânzurată locuința sa din Arad. Polițiștii nu au găsit niciun bilet de adio, însă nu există suspiciuni în privința decesului.

„Femeia a fost găsită spânzurată în propria locuință. Nu există suspiciuni în privința decesului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, spun reprezentanții IPJ Arad, citați de portalul ziardearad.ro.

Oana Ioja este fiica omului de afaceri arădean Livius Ioja, fostul director al fabricii de bere Arbema. Conform ziardearad.ro, Oana Ioja urma să se căsătorească și să plece în luna de miere, în Spania.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-tanara-femeie-de-afaceri-partener-la-o-agentie-de-turism-din-timisoara-s-a-sinucis-52018.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/o-tanara-femeie-de-afaceri-partener-la-o-agentie-de-turism-din-timisoara-s-a-sinucis-52018-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv