Micuța de doi ani, care era cu mama sa în momentul în care au fost lovite pe zebră de un șofer tânăr, în Suceava, este internată în secția de terapie intensivă a Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iași. 

Medicii din Iași au solicitat joi, 15 noiembrie, la ora 17.22, ca un elicopter să o preia pe micuța Larisa A., de doi ani, pentru a fi transferul la Spitalul „Marie Curie“ din București. În timpul serii de joi s-a dat avizul pentru ca micuța să fie transferată în spitalul din Capitală vineri, 16 noiembrie. „Momentan copilul este pe secția de ATI, stabil hemodinamic“, au transmis medicii ieșeni.

Micuța este fetița jandarmeriței de 40 de ani ucisă pe trecerea de pietoni în tragicul accident de miercuri, din municipiul Suceava. Femeia trecerea regulamentar pe zebră împreună cu fetița ei de doi ani, aflată în căruț. Șoferul, Iulian Chetrariu, de 26 de ani, a fost reținut miercuri seară. La audieri a declarat că nu a observat-o pe femeie și căruțul cu fetița.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/care-este-starea-de-sanatate-a-fetitei-jandarmeritei-care-a-fost-lovita-mortal-de-un-sofer-teribilist-pe-trecerea-de-pietoni-52017.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/care-este-starea-de-sanatate-a-fetitei-jandarmeritei-care-a-fost-lovita-mortal-de-un-sofer-teribilist-pe-trecerea-de-pietoni-52017-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv