Cristian Mihai Dide, un cunoscut protestatar al mișcării #Rezist, a avut o reacție incalificabilă referitoare la accidentul din Suceava în care o jandarmeriță a murit după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni.

Femeia jandarmeriță a murit la scurt timp după accident, în ciuda intervenției rapide a unui echipaj SMURD.

Aceasta traversa regulamentar și era însoțită de fetița ei de un an și jumătate. Copila este acum în comă la spitalul din Suceava.

Ca reacție la accidentul tragic, Dide a scris pe Facebook: One more down! Du-te după Giani

Reacțiile indignate ale celor care au citit postarea nu au întârziat să apară:

„Nu este comentariul pe care îl așteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îți fie rușine! Cu toata ura pe care o am față de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, a scris Mihaela W.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține… Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul lui Dide.

O altă persoană a comentat:

„Te rog, NU șterge postarea. Reprezintă ceea ce ești și este necesar ca oamenii sa se dezica de tine( și în mod special cei care în 10 august au fost în piață ;nu au fost acolo pentru a fi “reprezentati” de cineva ca tine.”

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/reactia-unui-protestatar-rezist-la-moartea-unei-jandarmerite-a-starnit-revolta-in-mediul-online-51995.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/reactia-unui-protestatar-rezist-la-moartea-unei-jandarmerite-a-starnit-revolta-in-mediul-online-51995-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv