Circulația se desfășoară în condiții de iarnă, joi, în județul Vrancea, după ce a nins timp de mai multe ore în zona Parcului Natural Putna, pe DN 2D, în zona localității Greșu, carosabilul fiind acoperit cu un strat subțire de zăpadă.

În județul Vrancea a nins în zonele montane, la granița cu județele Covasna și Bacău, iar peisaje hibernale au apărut deja în Parcul Natural Putna.

De asemenea, pe DN 2D, în zona localității Greșu, carosabilul este acoperit cu un strat subțire de zăpadă și se circulă cu dificultate.

Nu există porțiuni de drum închise, anunță autoritățile.

Drumarii intervin cu utilaje care împrăștie sare și curăță carosabilul, iar polițiștii supraveghează traficul.

Șoferii care ajung în zonă trebuie să aibă mașinile echipate cu anvelope de iarnă, acestea fiind obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, indiferent de data din calendar.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/infotrafic-circulatie-in-conditii-de-iarna-in-vrancea-unde-a-nins-la-granita-cu-judetele-covasna-si-bacau-52002.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/infotrafic-circulatie-in-conditii-de-iarna-in-vrancea-unde-a-nins-la-granita-cu-judetele-covasna-si-bacau-52002-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv