Delfinii de jucărie cu penis de pluș, vânduți într-un magazin din Constanța, au făcut obiectul verificărilor din partea unei instituții a statului. 

Fotografiile făcute de clienții unui magazin din Constanța prezentau delfini de jucărie având și organe sexuale. În cursul zilei, inspectorii Comisariatului Județean pentru protecția Consumatorilor Constanța au verificat magazinul și jucăriile oferite spre vânzare.

„S-au retras toate jucăriile cu deficiențe de informare față de consumator, iar pentru cele cu marcaj în regulă și importator am cerut dosarul de siguranță de la importator. Le-am recomandat închiderea zonei de jucării până se intocmește procesul verbal de constatare a contravenției”, a declarat Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

Deficiențele descoperite de inspectori au constat în marcaje „CE” ce nu respectă prevederile RE 765/2008, lipsa marcajelor „CE” și lipsa informațiilor referitoare la importator. Jucăriile din pluș se vindeau cu prețuri între 7 lei și 10 lei.

Magazinul se află la subsolul ASE Mall de pe strada Interioară nr. 1 din Constanța, cunoscut ca „La confiscate“. Spațiul este închiriat de la proprietarul Danic Alex 2002 SRL de o altă firmă, Gabros SRL.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/constanta-delfini-de-jucarie-cu-penis-de-plus-vanduti-intr-un-magazin-reactia-autoritatilor-51998.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/11/constanta-delfini-de-jucarie-cu-penis-de-plus-vanduti-intr-un-magazin-reactia-autoritatilor-51998-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv